De beste wensen!!!
Door: Dennis Vos
Blijf op de hoogte en volg Dennis
26 December 2010 | Mexico, Mexico-stad
Bij deze wil ik jullie graag allemaal ook alsnog een feliz navidad met de beste wensen doorgeven vanuit Mexico stad. Ook alvast een heerlijke oud & nieuw, ik zal aan jullie denken als ik het nieuwejaar inluid aan de Pacifische kust van Puerto Escondido (7 uurtjes ten zuiden van Acapulco) :-)
Verhaaltjes volgen later wel, ook hier is december een drukke maand :-)
Het ga jullie goed en tot 2011!
Liefs uit Mexico,
Dennis
26 December 2010 - 21:12
Richard:
Ha Vos.
Zits se al good aan de Tequilla? Wils de mich ein fles mitnumme nao NL? Dao is vas plaats veur asse einmaol de appeltaart oet de bagage höbs biej de Indiaane.
Richard -
26 December 2010 - 21:51
Nicole:
ha vos
jij ook een goeie roetsj he:D
groetjessss -
27 December 2010 - 05:57
Ludwig:
Jij ook al het beste voor het nieuwe jaar!! LSTF -
27 December 2010 - 08:24
Daddy Cool:
Hey Voeske,
Heel verstandig om de USofA even te ontvluchten, anders had je daar nu sneeuw kunnen ruimen, net als wij arme sloebers in the Netherlands. Voorzichtig met de Tequila daar, voor je het weet word je in een zatte bui gerold door een lokale aso.
Groet,
Roy -
27 December 2010 - 10:20
Broeder J:
Leuk dat je gisteren even belde, of ja, een poging deed! Ook vast een fijn oud en nieuw gewenst, maar wellicht spreken we elkaar voor die tijd nog even. Xx j -
27 December 2010 - 10:39
Marlies:
Heerlijk om van je te horen!! Een hele aparte en onvergetelijke jaarwisseling en ik hoor heel graag weer van je, dikke kus van mij. -
27 December 2010 - 12:01
Aeron:
Broeder!
fijn dat je interactief een keer of 15 betrokken was bij het diner:)
Hou je goed en enjoy! NL is dichterbij dan je denkt...
xa -
28 December 2010 - 10:03
Rik D.:
De beste wensen en mag je nog veel idiote dingen meemaken (zonder dat het meteen zo gevaarlijk wordt als in je lift)!
Groete oet Remundj! -
29 December 2010 - 07:17
Rolf :
Hallo Meneer Vos,
Jij ook veel plezier daar ergens he.
We drinken een kratje op je...
Rolf -
29 December 2010 - 08:21
Rolf:
Ha Dennis,
Heb je trouwens nog die mooie 2Rent aansteker bij je of heb je die al ergens moeten inleveren?
Groetjes, Have Fun.
Rolf -
31 December 2010 - 09:26
Visnu-persad:
Feliz navidad,macho.
Hoe suf je wensen ook mogen zijn, ik hoop dat ze uitkomen;-) -
31 December 2010 - 09:35
Visnu-persad:
Ik bedoelde Feliz Ano Neuvo, natuurlijk. LO siento! -
31 December 2010 - 23:11
Petra:
Dennis de beste wensen vanuit Roermond.
Ben benieuwd hoe jij daar in Mexico het nieuwe jaar "inzegent"!