Op naar Austin!!! - Reisverslag uit Houston, Verenigde Staten van Dennis Vos - WaarBenJij.nu Op naar Austin!!! - Reisverslag uit Houston, Verenigde Staten van Dennis Vos - WaarBenJij.nu

Op naar Austin!!!

Door: Dennis Vos

Blijf op de hoogte en volg Dennis

03 December 2010 | Verenigde Staten, Houston

Zo daar zijn we weer. Drie daagjes en 3 miljoen indrukken verder. Eigenlijk valt er vanalles te vertellen of niet zoveel. Tot nu toe ben ik vooral in de toeristenstijl bezig: Golf van Mexico bezocht (onverwachts dolfijnen vanaf de veerboot gezien), NASA Space Center (met mission control en de Saturn V rocket), Museum of Natural Sciences (met National Graphic Pirate exhibition), centrum bezocht (uitzichtje wolkenkrabber en generale repetitie kerstoptreden meegepikt), Galleria shopping mall (met een sensuele handmassage van een mooie Israelische enkel omdat ze haar zalfje wilt verkopen, aangevuld met de observatie dat de helft qua gedrag gemummificeerd wordt door te werken op zo'n plek), local barretje in de buitenwijk (leren dansen in USA style met een stel uit Alabama).... Zo kan ik nog wel ff doorgaan, maar aangezien ze allemaal onder de noemer vallen 'je had erbij moeten zijn', vertalen ze zich beter via een aantal foto's, dus check: http://picasaweb.google.nl/dennisvoes

Is wel nog even wennen om zoveel nieuwe indrukken (zit 'm vooral in al die details van cultuur, gedrag, gebouwen etc.) niet te kunnen delen 'on the spot'. Maar het zijn juist ook weer die indrukken die je met z'n tweeen of meer nooit zult ervaren. En een beetje rondvragend aan jan en alleman hoe het hier reilt en zeilt geeft je wel een grenzeloos vrij, zelfstandig en trots gevoel!

Oke, op naar stad 2 nu: Austin! Op naar m'n eerste couchsurfing-ervaring! (voor de onwetende: couchsurfing is een internetsite waar locals hun bank als slaapplek en zichzelf als gids aanbieden met als idee avontuur voor beide kanten). Op naar een studenten/feeststad! Op naar een ander stukje Texas! Ja man :-)

Allen, tot snel en het ga jullie goed!
Met liefde uit Texas!
I reckon,

Dennis

• 03 December 2010 - 17:13

Janneke Huisgenoot:

Haaaa die Dennis!

Zo te lezen vermaak jij je al prima en voel je je al helemaal thuis daar! Nu al zoveel gezien en bezocht... ik word jaloers! Hier is het koud, nat en glad en de hele Fort kijk in de potstraat ligt vol met sneeuw! Een aangename temperatuur zo rond de 30 graden met een lekker zonnetje zou mij beter bevallen;)
    Marly had pas je eerste bericht voor gelezen in de keuken. Toch wel gek dat je hier niet meer woont.
    Ik ben benieuwd naar je volgende verhalen en wat je zo allemaal gaat mee maken!
    Geniet ervan!!

Dikke knuffel,

Janneke

• 03 December 2010 - 17:42

Wim:

Hoi trotse, zelfstandige vrije Dennis.
    Fijn dat alles goed met je is. Houwen zo.
    Hier baggeren de auto's al 3 dagen door een mengsel van sneeuw zand en zout en overal waar ze niet komen is het doorgaans maagdelijk wit.
    We zien met belangstelling uit naar je volgende berichten.
    Wilmy en Wim

• 03 December 2010 - 18:25

Marlies:

Hoi Dennis, grappig, je kijkt en denkt, he alweer nieuws, hardstikke leuk, maar vergeet, dat terwijl wij zwoegen op een Sint-gedicht, jij je reis vervolgt.!! Ik vind het enorm goed van je dat je je dromen waarmaakt; ik hoor teveel mensen zeuren, dat ze dat en dat gewild hadden. . !! Geniet en dank voor je berichten, dikke kus

• 03 December 2010 - 19:35

Marly:

Heerlijk die vrijheid!

• 03 December 2010 - 22:24

Rolf:

Hallo jong,

Zo te zien heb je het erg goed naar je zin.
    Gelukkig maar..
    Leuke foto's trouwens tot nu toe.

Ik hou je in de gaten en kijk uit voor de pas op en amuseer je maar he.

Rolf

• 04 December 2010 - 07:58

Marijke Van Oorsouw:

Hey Dennis,
    Eindelijk is je reis begonnen en je hebt nu al zoveel indrukken opgedaan. Op onze afdeling zijn de Sint-gedichten en de chocoletters alweer uitgedeeld (ja je mist wel wat ahumm) Geniet ervan man en ik blijf je volgen. Doe voorzichtig, geniet en de groeten van mij. Marijke

• 04 December 2010 - 10:26

Linda Organon/Fort K:

Yo Dennis,
    Geweldig joh, die vrijheid. Das hoe dan ook beter dan zo ongeveer alles hier ;).
    Succes met couchsurfing, ik heb vrijdag mijn eerste ervaring in Madrid :).
    Groet'n!

• 04 December 2010 - 15:13

Peer:

Ben ik dan de enige die wel kan genieten van deze mooie sneeuw? Austin..dat ligt niet zo ver van New Orleans..plak er nog een maandje achteraan zou ik zeggen (of twee om een potje te pakken in Memphis). Wa hubst te!

• 06 December 2010 - 08:46

Haroun:

Dennis, I love the heading! Houston is huge isn't it? Wow, you've seen a lot in a few weeks! Enjoy Austin, look out for the bats!(really), and be safe!

• 08 December 2010 - 15:07

Martijn:

Hey mannetje!
    Goed om te horen dat je helemaal veilig bent aangekomen en je het er zo naar je zin hebt! Ik ben jaloers hoor! Het is hier maar stil tegenover me, je plekje is nog steeds leeg... Dus ik moet uiteraard vaak aan je denken ;) Gelukkig heb ik de foto nog, haha.

Hey man, have fun en ik lees je volgende avontuur snel weer!

Dikke kus! ;)

Martijn